Vin banii la Dinamo. Primăria se implică


Pe lângă veștile mai puțin bune legate de plecările mai multor jucători, mai vin și vești bune. Clubul Sportiv Dinamo a semnat, în iarnă, mai precis la începutul lunii decembrie, un parteneriat cu Primăria Sectorului 2 prin care cele două părți au pus la punct un proiect social comun de amploare pentru atragerea copiilor din medii defavorizate către sport. Dinamoviștii au venit cu infrastructura, în timp ce oficialitățile au promis că vor sprijini financiar acest program.

Consiliul Local al Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, ales în condițiile Legii nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, întrunit în ședință ordinară astăzi, 27.05.2021;
Luând în considerare proiectul de hotărâre iniţiat de Grupul de consilieri locali PNL, Consiliul Local Sector 2, privind acordarea unui ajutor financiar, sub formă de vouchere sportive, pentru încurajarea şi sprijinirea copiilor din Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, în vederea practicării sportului de performanţă şi de masă”, HOTĂRĂȘTE – (VEZI DECIZIA AICI).

Este vorba de un milion de lei lunar, bani pe care clubul Dinamo, principala structură sportivă din sector, dar și toate celelalte cluburi, indiferent de ramură, vor beneficia pentru a-i atrage pe cei mici la sport.

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo, principalul beneficiar al proiectului prin numărul de secții și infrastructură, a confirmat informația pentru PlaySport.ro.

Nu vreau să mă laud, însă este cam cel mai tare proiect de acest gen. A plecat de la o idee pe care am dicutat-o cu cei de la primărie, am făcut proiectul, l-am înaintat și, acum, după ce a fost aprobat, așa cum este normal, vor beneficia toate cluburile sportive din sector. Și, cel mai important, copiii, mai ales că noi aveam unele dificultăți la selecție”, a declarat președintele CS Dinamo.

Ce se întâmplă cu grupele de la SC Dinamo 1948 SA, respectiv ACSFC Dinamo?

În spatele acestei vești bune se află și o alta mai puțin plăcută. Astfel, după implementarea acestui proiect în cadrul Academiei de Fotbal CS Dinamo, grupele de copii de la SC Dinamo 1948 SA, respectiv Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București („Dinamo- Badea”) vor fi nevoite să își caute alte terenuri pentru a se antrena. Motivul e simplu: Pe terenurile disponibile în Parcul Sportiv Dinamo nu va mai fi loc pentru toată lumea, iar SC Dinamo 1948, respectiv ACS FC Dinamo, care închiriază arenele în diferite intervale orare, nu vor mai avea loc în „Groapă”

Citește și:

Detalii despre viitorul lui Torje

-->
Previous Prima reacție a lui Ionuț Nedelcearu
Next Paul Anton este dorit de Sepsi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.