Viitorul lui Dinamo cu noii acționari


Dinamo are un nou acționar majoritar, Red&White 2022 Management. Cei care sunt în spatele acestui grup au cumpărat acțiunile atât de la Dorin Șerdean, cât și de la APCH.

Vlad Iacob, administratorul special al clubului dinamovist, este încrezător în viitorul roș-albilor, după semnarea acordului cu Red&White.  Eugen Voicu și Andrei Nicolescu o vor conduce pe Dinamo. „Îi mulțumim domnului Șerdean că a înțeles că e momentul potrivit. E de salutat și mișcarea suporterilor, care au renunțat la un procent din acțiunile lor. Trebuie să luăm licența acum.

Va urma o conferință de presă, eu pot să spun că sunt niște oameni cu un nivel de profesionalism foarte ridicat. E vorba despre un grup de antreprenori. Andrei Nicolescu are și experiența frumoasă a proiectului Rapid.

Eu pot să spun că pentru Dinamo urmează o perioadă încărcată, de reconstrucție, în care trebuie să refacem comunicarea cu suporterii. În plan sportiv, trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală pentru a prinde play-off-ul”, a declarat Vlad Iacob la Digisport.

Dinamo va relua campionatul Ligii 2 luni, de la ora 17:00. Adversara băieților lui Ovidiu Burcă este Unirea Constanța, echipă care se confruntă cu probleme mari înainte de acest duel. Dacă va învinge la 3 goluri diferență, Dinamo va urca pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. CSC Șelimbăr (deplasare) și Politehnica Timișoara (acasă) sunt ultimele două rivale din sezonul regular al Ligii secunde.

 

Citește și

Mihai Stoica: ”Ne-am dori ca Dinamo să intre în play-off”

Previous E oficial! Dinamo schimbă acționariatul
Next Încă un pas spre play-off! Victorie clară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *