Viitorul a câștigat cu tinerii Craiovei. Reacțiile celor implicați


Viitorul s-a impus în această seară la Pitești, scor 1-0, în dauna celor de la CS U Craiova, după reușita lui Florinel Coman (51). Oltenii au încercat să riposteze cu câteva atacuri în partea secundă, dar n-au putut împiedica succesul echipei lui Gică Hagi care a revenit pe locul 1, ocupat de Dinamo după victoria cu CFR Cluj (3-0). CS U a evoluat așa cum au anunțat șefii clubului înaintea partidei cu mai multe rezerve, iar portarul Vlad Andrei a debutat în Liga 1. În afara lui Screciu, retras în linia defensivă, au mai fost Robert Petre și Alexandru Popescu.

Gigi Mulțescu a evitat să comenteze inițial după meci schimbările, după care s-a enervat la Dolce Sport: ”Nu trebuie să justificăm nimic, avem o Cupa a României de disputat, avem strategia noastră. Așa, paradoxal, după ce l-am introdus pe Andrei Ivan în echipă pe teren, am luat gol. N-a fost vina lui, dar ca să înțelegeți cum e fotbalul. Cu aceeași jucători am câștigat la Viitorul. Acest portar tânăr, Vlad, e un câștig pentru viitor, merită felicitat. ”.

Hagi a reacționat și el: ”E ceva incredibil, venim după o presiune enormă, se vede și lipsa de experiență la nivelul acesta. Sunt acuze că e final de campionat, dar ne concentrăm doar la noi. Viitorul are multe merite, ne batem sus cu tineri, sper să confirmăm și pentru ultima etapă”.

FINAL CS U Craiova – Viitorul 0-1 (Fl. Coman 51)

VIDEO

# Echipa M V E I Golaveraj Pct
1 Viitorul 9 4 3 2 11 – 8 41
2 Dinamo 9 5 3 1 14 – 7 39
3 FCSB 8 4 2 2 11 – 7 38
4 CFR Cluj 9 3 2 4 8 – 13 33
5 CSU Craiova 9 2 3 4 8 – 11 31
6 Astra Giurgiu 8 1 1 6 9 – 15 26

 

Previous VIDEO Reportaj făcut de belgieni cu Dorin Rotariu pe stadion
Next REPORTAJ Cum arată orașul care l-a adoptat pe Moți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *