Viitorii adversari și-au împărțit azi 100.000€


În pragul partidei cruciale împotriva echipei Dinamo București, în care se decide soarta Politehnicii Iași în lupta pentru a evita retrogradarea, clubul ieșean a făcut public faptul că a achitat primele promise jucătorilor pentru performanța din sezonul anterior, care a dus la promovarea în Superliga. Valoarea totală a acestor prime depășește suma de 100.000 de euro.

Poli a întârziat repetat plata acestor bonusuri, prioritizând menținerea echilibrului financiar între salariile jucătorilor și sumele de premiere alocate pentru actualul sezon. Cu toate acestea, în prezent, clubul din „Copou” a fost nevoit să achite aceste sume pentru a evita eventuale probleme în ceea ce privește licențierea.

Până la sfârșitul săptămânii, Politehnica Iași, ca și celelalte echipe din prima ligă, trebuie să demonstreze că nu are datorii restante din sezonul precedent sau, în caz contrar, să prezinte un plan de restructurare a acestora.

Prin anunțul că vor efectua plăți suplimentare în valoare de aproximativ 100.000 de euro în cursul zilelor de azi și mâine, împreună cu intenția de a achita integral toate restanțele până la sfârșitul anului 2023, echipa din Iași a eliminat orice îngrijorare cu privire la obținerea licenței pentru sezonul 2024-2025, oferind o perspectivă stabilă și încredere pentru viitorul echipei Poli.

Citește și:

Patriarhul Daniel cere salarii mai mari în biserici. Ce răspuns a primit

 

Previous Ultimele informații oferite de Nicolescu
Next Capitolul la care Dinamo e prima în Superliga

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *