--> -->

VIDEO&FOTO Cum a fost cedat Patrick Petre. De cine a fost vizitat ieri în cantonament


-->
Patrick Petre a fost un subiect extrem dezbătut în ultime vreme la Dinamo. Dacă o parte dintre suporteri și l-ar fi dorit în continuare în echipă, alții, dar și conducere și staff-ul tehnic s-au temut de viața extrasportivă a acestuia și că ar fi putut ”strica” și alți jucători din lotul ”câinilor”.


De câteva zile, fiul lui Florentin este doar istorie pentru clubul din Ștefan cel Mare. Conducerea l-a cedat definitiv fără să ceară niciun ban pe el la CSM Poli Iași, în schimbul unor procente când va interveni o nouă vânzare. Mijlocașul de 21 de ani se antrenează deja de câteva zile cu CSM Poli Iași, unde aseară a fost vizitat de CRBL în cantonamentul de la Cheile Grădiștei.

Mijlocașul a promis şi vara trecută că va ajunge la Iaşi însă, până la urmă, a preferat să treacă la Sepsi Sfântu Gheorghe. Petre junior are 21 de ani şi este format de Dinamo Bucureşti, unde a jucat până la trecerea la Sepsi, sub formă de împrumut. Patrick nu a prins însă tot sezonul 2017-2018 la gruparea din Sfântu Gheorghe, contractul său fiind reziliat cu 11 etape înainte de finalul play-out-ului.

-->
Previous Ce a făcut Penedo în ultima zi la Mondial
Next Un fost dinamovist acuză: ”Mă ”ardeau” pe unde mă prindeau!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.