VIDEO Un fotbalist de la Dinamo mesaj pentru fani de pe o prispă românească: ”Noi, împreună”


Reda Jaadi a vrut să vadă ce înseamnă spiritul românesc și s-a plimbat ieri timp de o oră printre căsuțele tradiționale de la Muzeul Satului din București. Singurul jucător pe care Dinamo a plătit bani în ultimii ani, mai exact 50.000 de euro către Antwerp, își dorește enorm să-i demonstreze lui Mircea Rednic, dar și suporterilor, că este un fotbalist care se pune în slujba echipei și care joacă cu sufletul pentru Dinamo. Chiar dacă până acum golurile au lipsit, iar el recunoaște că mai are nevoie de puțin timp de adaptare.

”Bună, suporteri ai lui Dinamo. Știu că este o situația dificilă pentru club, din cauză că este al doilea an în play-out, înțeleg că sunteți dezamăgiți, dar pot să vă asigur că toți din club, staff-ul, antrenorul și chiar și eu, am dat și dăm maximum pentru a ne reveni. Avem nevoie de susținerea voastră! Noi, împreună, putem să-i dăm lui Dinamo ceea ce acest club merită.

Obiectivul meu nu s-a schimbat de când am venit. Am nevoie de puțin timp de adaptare pentru că sunt multe lucruri noi pentru mine în România. Ceea ce pot să vă promit este că o să dau tot ce e mai bun din mine pentru a ajuta echipa, pentru a termina bine acest sezon și în campionatul următor să ne batem pentru a lua TITLUL. Înțeleg frustrarea voastră, este și a noastră. Sper ca împreună să o scoatem la capăt. Vă mulțumesc pentru susținere și HAI DINAMO!”, a fost mesajul lui Reda Jaadi pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Cine este Taribo King din lotul lui Dinamo

 

-->
Previous Rednic joacă la pitici. Cât câștigă Dan Petrescu la CFR Cluj
Next Mircea Rednic, selecționer? Ce spune antrenorul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *