VIDEO Un alt fiu al lui Rivaldo a marcat sub privirile tatălui


Rivaldo chiar are cine să-i bucure sufletul. Trei băieți se luptă să-i calce pe urme marelui fotbalist. Și mai nou se întrec în goluri atunci când tatăl lor îi urmărește pe viu. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când Rivaldo s-a întors din China pentru a-l urmări pe cel mai mic fiu al său, Isaque, în vârstă de 10 ani, într-un meci jucat în campionatul de juniori din orașul american Orlando.

Fiind emoționat de vizita tatălui său la antrenament, Isaque, a marcat un gol frumos și tatăl său era foarte fericit să anunțe pe rețelele de socializare reușita fiului său. Mai ales că pe 27 iunie, cel mai mare dintre frați, Rivaldinho, marcase un gol superb pentru Dinamo cu Athletic Bilbao, tot sub privirile tatălui său înspre care a mers și i-a dedicat reușita.

Rivaldo are în total 5 copii. Rivaldo Vitor Borba Ferreira (poreclit Rivaldinho) și Thamirys (care este căsătorită cu fotbalistul Gustavo Nascimento da Costa și locuiește în Portugalia), din prima căsătorie cu Rosemeire (care a murit în 2014, la 41 de ani, la 11 ani după ce a divorțat de marele fotbalist). Și Joao Vitor(12 ani), Isaque (10 ani) și Rebeca(12 ani), din a doua căsătorie, cea cu Eliza Kaminski.

Citește și:

Un fost căpitan al lui Dinamo ajunge la Mouscron

Previous Cum îi ironizează Cornel Dinu pe jucătorii de la FCSB
Next ȘTIREA ZILEI Badea înființează o nouă echipă FC Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *