VIDEO Trei momente emoționante aseară în Ștefan cel Mare


Ziua de 7 august 2017 a fost una extrem de agitată pentru dinamoviști. Mulți nervi, multă dorință de a câștiga, sânge pe teren dar și după meci, atunci când Cosmin Contra a spart de nervi ușa de la vestiar, dar și o poveste superbă de dragoste care-l face pe Sergiu Hanca să se autodepășească și atunci când nu este în cea mai bună formă.

Dinamo – Gaz Metan Mediaș s-a terminat 3-1, o victorie de care ”câinii” parcă nu au știut să se bucure. Trei puncte importante în clasament. Totul a început printr-un gol înscris de Paul Anton dintr-un penalty scos de Vali Costache, care a stat câteva minute pe teren pentru că i-a curs sânge din nas.

Apoi a venit momentul recitalului lui Hanca, căruia i-a fost foarte greu să urmărească prima parte a meciului din postura de rezervă. Ba mai mult, el a plecat în prima repriză de pe bancă ca să urmărească mai bine o fază care avea loc în cealaltă parte a terenului. Dar în minutul 60 el l-a înlocuit pe Albin și a fost cea mai inspirată schimbare a lui Contra.

Hanca a marcat două goluri frumoase (min 72 și 75) pe care le-a dedicat soției sale și viitorului lor copil. Iar la finalul meciului, după ce a mers la galerie, a fugit direct spre zona unde știa că urmărește meciul Andreea, aleasa inimii lui.

Citește și:

Contra s-a tăiat la mână de supărare: ”De-ale mele…”

-->
Previous Pe foaia inițială de joc era Katsikas. De ce a jucat Nedelcearu
Next GROZNIC Cum au trăit meciul cei de la tribuna 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *