VIDEO Super pasă de gol a lui Adam Nemec


Dinamovistul Adam Nemec este într-o formă excelentă la echipa națională a țării sale. După ce a marcat cu Slovenia chiar de lângă Miha Mevlja, slovacul le-a dat emoţii englezilor pe Wembley, şi a fost aproape să îl învingă pe Joe Hart. Anglia s-a impus însă cu 2-1 şi este ca şi calificată la turneul final.

Primele două clasate din Grupa F, Anglia şi Slovacia, s-au întâlnit pe Wembley într-un duel pentru calificarea directă la Mondial. Oaspeţii au dat lovitura după trei minute, atunci când dinamovistul Nemec l-a servit excelent pe Lobotka, iar mijlocaşul de la Celta Vigo nu l-a iertat pe Joe Hart.

AICI VIDEO CU PASA LUI ADAM NEMEC

Englezii au restabilit egalitatea cu opt minute înainte de pauză. Dier a reluat pe colţul scurt centrarea lui Rashford de la colţul terenului. În repriza a doua, Nemec a avut cea mai mare ocazie a oaspeţilor. Atacantul lui Dinamo n-a reuşit să îl învingă pe Hart cu un voleu din interiorul careului (56). Rashford a adus Anglia în avantaj când mai era o jumătate de oră până la final. Şutul vârfului de la Manchester United l-a lăsat fără şanse pe portarul Dubravka.

Previous EXCLUSIV Cosmin Contra i-a învățat meserie astăzi pe Ogăraru și Bărcăuan
Next Costache, important cu Elveția. Nedelcearu, integralist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *