VIDEO și FOTO Antrenamentul lui Dinamo de astăzi de la Săftica


-->
Eugen Neagoe a preluat echipa din Ștefan cel Mare pe 3 iunie, fix în aceeași zi în care Mircea Rednic a fost dat afară. A trecut peste faptul că nu este acceptat de suporteri și a pus osul la muncă, modest, calm, pentru a încerca să facă performanță și cu Dinamo. A făcut în această perioadă alături de Florin Prunea 10 transferuri bune la primă vedere și mâine de la ora 21:00 are primul examen – cu Viitorul, la Ovidiu.

Dinamo a plecat astăzi la Constanța, dar înainte a avut ultimul antrenament înainte de această partidă importantă.

GALERIE FOTO

”Avem cel mai frumos program posibil. Dar sunt și trei probleme medicale, jucători care nu vor fi pe teren. Corbu, de abia revenit la echipă, apoi Nistor și Brito, nerecuperați. Sper ca pe ultimii doi să-i avem la următorul meci, de acasă, cu Craiova.

Ne mai dorim doi jucători, dar sunt mulțumit de lotul aflat la dispoziție. Ne afectează accidentările lui Nistor și Brito. Sunt două posturi pe care vrem să fim mai puternici. Avem mijlocași cu experiență care îl pot înlocui pe Nistor. N Diaye continuă cu noi, e în programul nostru, o să-l vedeți la antrenament. Nu vrem să renunțăm la cineva, vrem încă doi jucători”, a declarat Eugen Neagoe astăzi.

Citește și:

S-a răzbunat Rednic pe Negoiță? Ce fost dinamovist tocmai a semnat cu FCSB

Previous Gică Hagi, declarație frumoasă despre Dinamo
Next Trei jucători surpriză anunțați pe lista oficială a lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *