VIDEO Reportaj făcut de belgieni cu Dorin Rotariu pe stadion


Fostul dinamovist, Dorin Rotariu, a fost în centrul unui reportaj dedicat fanilor echipei belgiene la care joacă după ce a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în ultimele două meciuri.

”Numele meu este Dorin Rotariu, am 21 de ani, joc mijlocaș dreapta și locuiesc în Brugge. Orașul seamănă cu orașul natal din România, m-am acomodat ușor.  Echipa și fanii m-au primit foarte frumos, am mai spus că mă simt foarte frumos și sunt fericit să fiu aici.  Am fost uniți ca echipă, iar antrenorul a știut să ne țină astfel pentru a obține victorii importante în ultima perioadă.

Am fost foarte fericit să marchez acel gol. A fost dificil să controlez balonul, dar a fost o combinație bună și am avut și puțină șansă ca să marchez un gol important. Înscriu pentru echipă așa cum joc pentru echipă. Toți care evoluează vor să contribuie cu ceva pozitiv la un succes al formației. Am vorbit după meci cu tata, a urmărit partida live la TV, era foarte fericit. Mi-a zis să continuu la fel”, a declarat  Rotariu într-un filmuleț făcut pentru Club Brugge.

-->
Previous Mutu, despre Marc și contractul lui Cosmin Contra
Next Viitorul a câștigat cu tinerii Craiovei. Reacțiile celor implicați

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.