VIDEO Raț la prezentarea oficială: ”Nu am ajuns la un numitor comun”


Fundașul stânga cu 113 selecții la națională, Răzvan Raț, a fost prezentat astăzi oficial la noua sa echipă după ce Dinamo nu a vrut să-l ia datorită faptului că vrea să-l forțeze pe tânărul Vlad Olteanu pentru viitor. El a semnat astăzi un contract până la finalul sezonului cu ASC Poli Timișoara și se va duela cu echipa din Ștefan cel Mare în play-out.

”Am ales Poli Timișoara pentru că sunt oamenii care m-au dorit foarte mult în această perioadă. M-am antrenat cu Dinamo o perioadă destul de lungă și le mulțumesc că mi-au propus acest lucru. Mi-a prins foarte bine pregătirea pe care am făcut-o cu Dinamo, am aproape trei săptămâni de când mă antrenez cu ei.

Sunt bucuros pentru că am ales Poli, sunt din nou acasă, în România și sper să le răsplătesc încrederea. Dorința foarte mare pe care au demonstrat-o, asta a făcut diferența dintre Timișoara și Dinamo.

Vom vedea cum va fi duelul cu Gabi Torje. Eu o să fac tot posibilul să dau totul pentru echipa mea, vom vedea cine va câștiga. Am avut discuții cu Dinamo dar nu am ajuns la un numitor comun dintr-un motiv sau altul. Voi semna până la finalul play-out-lui. Eu cu siguranță am de gând să continui atât cât starea fizică îmi va permite”, a spus Răzvan Raț.


 

-->
Previous GATA Răzvan Raț și-a găsit echipă! Cu cine va semna
Next Dinamo face SPECTACOL la juniori. Ce au reușit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *