VIDEO Prima zi ca selecționer. Contra spune cum va convoca jucătorii


Fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, tocmai a fost prezentat oficial în noua sa postură, de selecționer al echipei naționale a României. El a spus cum vor fi convocați jucătorii de aici înainte și a mulțumit tuturor pentru această mare onoare de a fi tehnicianul care poate duce România la EURO 2020.

„Vreau să mulțumesc membrilor Comisiei Tehnice că m-au propus, domnului președinte că a acceptat și Comitetului Executiv că a fost de acord. E un vis împlinit. Mi-am dorit mult să antrenez echipa națională. Mi-a venit repede această șansă. Sunt pregătit pentru această provocare.

Știu ce mă așteaptă. Știu că vin într-un moment greu. Sper să revenim acolo unde ne este locul. Este cel mai important pas din cariera mea. E același sentiment ca și cum aș antrena o echipă de top. E o responsabilitate foarte mare. Nu există ceva mai tare decât atât.

Cred că am acumulat suficientă experiență. Cred că sunt capabil să completez cu alte multe lucruri care pot face să se echilibreze balanța. Am învățat multe de când am început cariera de antrenor. Sunt bine pregătit și pot lua anumite decizii în momente grele. Trebuie să revenim în a doua urnă valorică. Singura mea strategie va fi să câștig meciurile.

 

Previous OFICIAL S-a decis când se dispută Dinamo-Concordia Chiajna
Next Pleacă și Mutu? Ce a dezvăluit Răzvan Burleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *