VIDEO Nistor s-a luat la ceartă cu un fan și amenință iar: ”Mă gândesc serios”


Dan Nistor s-a luat la ceartă cu un suporter după ce a marcat un gol dar ulterior a fost eliminat și Dinamo a pierdut meciul cu 1-2 și cu asta s-au dus și șansele reale la play-off, chiar dacă declarativ toți mai cred în acest obiectiv.

”Din punctul meu de vedere a fost viciere de rezultat, penalty clar și cartonaș roșu, ok, poate ratam penalty dar ei rămâneau în 10 și era alta soarta partidei. Ce să-i mai spunem centralului? Așa a văzut el, noi plângem, ne dăm pumni în cap, alții greșesc și noi trebuie să mergem mai departe.

A fost o intrare întârziată a mea și l-am călcat. Dar primul cartonaș galben mi l-a dat destul de ușor deoarece am mers la el și în calitate de căpitan am voie să-i spun anumite lucruri. Dar dânsul mi-a dat imediat galbenul, așa a decis el, ce puteam să fac eu?

Au venit acele două goluri, identice au fost, o să revedem mâine meciul să vedem unde s-a greșit. Calcule se mai fac atâta timp cât mai avem șanse matematice. Trebuie să mergem la Botoșani să câștigăm și vedem ce mai avem de făcut.

Ne-a intrat jumătate de salariu. Dar toată săptămâna s-a vorbit numai de bani, și la alte echipe sunt probleme și la acolo nu se discută. La Astra au 3 luni și sunt pe primul loc. Noi nu suntem pe primul loc pentru că asta ne este valoarea!

Cred că este al doilea cartonaș roșu din carieră.

Cei de la Sud sunt, atât. Cei care vin foarte mulți la meciuri, sunt de la alte persoane, ăștia sunt, și cu buni, și cu răi, ăștia suntem. Nu am ce să le zic la suporteri, vor vedea ei mai încolo.

Eu sunt foarte liniștit dar sunt supărat că am luat acest cartonaș roșu și cred că din cauza mea s-a pierdut meciul, îmi cer scuze jucătorilor, antrenorilor, conducerii, trebuia să fiu un pic mai atent. Nu mi-a spus nimeni nimic. Am avut 1-0 și colegii trebuia să țină de rezultat, dar eu cred că este vina mea totală.

Vom vedea dacă va fi o nouă perioadă neagră la Dinamo. Vom trage linie după meciul de la Botoșani, calcule.

Vom vedea dacă voi continua. Acum simt numai supărare și durere, altceva nu mai simt. Deocamdată nu ne-a anunțat nimeni că se dărămă stadionul, că clubul e în faliment, că vine vreun investitor arab, vom vedea.

Au fost momente mult mai delicate. Trebuie să nu cedăm! Nu cred că voi merge la Botoșani. Mai am contract un an și jumătate și vom vedea ce se va decide. La ce reacție au avut suporterii astăzi mă gândesc serios să plec”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

Fabbrini: ”A fost un meci ciudat”

-->
Previous Dusan Uhrin e dur: ”Să meargă la spital să verifice”
Next Dusan Uhrin, anunț despre viitorul lui: ”Eu sunt gata”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *