VIDEO Mutarea excelentă a lui Rednic la Dinamo


Mircea Rednic a hotărât să-i ducă pe toți fotbaliștii din lotul lui Dinamo la meciul de handbal, chiar dacă inițial trebuiau să meargă doar Nistor și câțiva români din lot, împreună cu el și Ionel Dănciulescu.

Antrenorul lui Dinamo a stat și s-a gândit puțin și și-a dat seama că niciun filmuleț motivațional nu va fi mai bun decât atmosfera pe care o vor crea fanii în Liga Campionilor la handbal. Să simtă și ei și să-și dorească să le cânte imnul Champions League, chiar dacă este diferit față de la fotbal. Să vadă ce înseamnă să joci pentru un obiectiv măreț, să lupți, și chiar dacă pierzi să o faci cu capul sus!

”Normal se vorbise ca doar eu, Nistor și Dănciulescu, dar pentru străinii care sunt în echipă ar fi bine să vadă și ei ce înseamnă atmosfera lui Dinamo. La fotbal e mai greu pentru toate echipele românești să ajungem în Champions League”, a declarat Mircea Rednic.


Iar străinii lui Dinamo chiar au fost impresionați! Au filmat atmosfera și au postat-o pe rețelele de socializare, au aplaudat în timpul meciului, iar la final i-au salutat în semn de respect pe handbaliști.

Dan Nistor a fost șef de galerie! A stat undeva sus și a cântat cot la cot cu suporterii, i-a încurajat pe jucători și a plecat dezamăgit la final ca atunci când pierde el pe terenul de fotbal. ”Bineînțeles că știu toate cântecele din galerie”, ne-a mărturisit căpitanul ”câinilor”.


Citește și:

INTERVIU PREMIUM Răzvan Gavriloaia către fotbaliști: ”Puteți și voi ajunge în CL”

-->
Previous Echipa probabilă cu Chiajna. Ce ar putea schimba Mircea Rednic
Next INTERVIU PREMIUM Răzvan Gavriloaia către fotbaliști: ”Puteți și voi ajunge în CL”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *