VIDEO Mister ”Pisica”. Ce a spus Bogdan Lobonț la retragere


Seara lui Bogdan Lobonț. Una de gală pentru unul dintre cei mai buni portari din istoria „naționalei”. Sub ochii lui Jose Mourinho (n.r. venit la invitația lui Giovanni Becali) , dar și a conducerii celor de la AS Roma. Și cel mai important, în fața suporterilor în număr mare. 14.000 de oameni au venit să-și ia la revedere de la ”Pisica” care vrea în curând să i se spună ”Mister”. Pentru că va coborî din nou în iarbă, dar din postura de antrenor.

Pe tabela stadionului „Ilie Oană” au rulat mai multe mesaje-video emoționante pentru Lobonț, de la foști coechipieri precum Francesco Totti, Daniele De Rossi sau Cristi Chivu. Goalkeeper-ul a urmărit mesajele de la centrul terenului, alături de familia lui, soția și cei doi copii.

Lobby a primit o plachetă omagială din partea oficialului delegat de AS Roma cu această ocazie, Federico Balzaretti. Mesajul clubului italian a fost: „Calitatea umană și profesionalismul te-au evidențiat în acești 9 ani petrecuți împreună. Roma va fi mereu casa ta”.

Fostul portar al lui Dinamo a avut un mesaj pentru suporteri:

„Mulțumesc familiei mele, care a fost mereu alături de mine. Vreau să vă invit să jucăm acest meci împreună, să fiți și voi pe teren cu noi. Să jucăm meciul împreună, cum le-am jucat pe toate celelalte și cum le vom juca pe următoarele de acum înainte. Hai România! Vă îmbrățișez pe toți”.

Iar startul meciului l-a găsit pe bancă, cu ochii în lacrimi la vederea mesajului desfășurat la tribuna a 2-a pe o pânză imensă: „21 de ani pentru tricolor! Mulțumim, Bogdan Lobonț, îngerul păzitor!”.

Citește și:

Cea mai bună veste! Ce decizie a luat astăzi instanța de judecată

 

-->
Previous INCREDIBIL Zicu povestește cum s-a bătut cu un fost dinamovist: ”A dat și el, am dat și eu”
Next Cea mai bună veste! Ce decizie a luat astăzi instanța de judecată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *