VIDEO Maxi Oliva: ”Fanii noștri ne vor da impulsul să câștigăm”. Mesaj în română pentru suporteri


-->
Fundașul argentinian lui Dinamo, Maximiliano Oliva, a venit astăzi la casele de bilete pentru a-i impulsiona pe suporteri să vină să cumpere tichete pentru finala Cupei Ligii, care se va disputa sâmbătă, de la 20:00, pe Național Arena. La casele din bilete din Ștefan cel Mare se vând bilete în fiecare zi în peluză (12.000 de locuri) până aproape de începerea meciului.

”Este foarte important să câștigăm această Cupă a Ligii, suntem concentrați să obținem pentru Dinamo un trofeu după mulți ani. Este pentru prima dată în viața mea când pot să joc într-un asemenea meci ca jucător profesionist. Pentru toți este important să câștigăm acest trofeu. Am văzut meciul lor contra Astrei, au jucători buni, de calitate, când joci într-o finală se poate întâmpla orice”, a mărturisit Maxi Oliva.

El speră că va continua și sezonul viitor la Dinamo și e fericit că a rămas Cosmin Contra pentru că îl consideră un tehnician de top.

”Este foarte important faptul că a rămas Contra, el a făcut o treabă foarte bună, clubul merită să aibă un antrenor ca el și așteptăm cu nerăbdare următorul sezon. Totuși pentru noi cea mai importantă este această finală. Este un sezon bun pentru noi. Ne-am luptat până la final să fim campioni și dacă luăm acest trofeu va fi foarte bine”, mărturisește fundașul lui Dinamo.

Maxi Oliva a vrut să le transmită aprecierea lui și suporterilor lui Dinamo.

”Fanii noștri sunt extraordinari. Sunt sigur că vor face o atmosferă extraordinară pentru a ne susține până la final și a ne da impulsul de care avem nevoie”, a încheiat apărătorul dinamovist.

Previous Unde va pregăti Dinamo sezonul următor
Next Contra pregătește niște surprize pentru sezonul viitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *