VIDEO Jucătorul care a ales cu sufletul: ”Niciodată nu l-am văzut pe tata așa emoționat”


Deși așa cum scriam mai devreme au venit nu mai puțin de 12 jucători noi la Dinamo, un român este printre ”veteranii” echipei, așa cum chiar el spune. Deian Sorescu a acordat un interviu pentru fanatik.ro în care spune de ce a ales Dinamo.

”Sincer, este echipa de suflet a tatălui meu şi când eram mic şi ne uitam la meciuri mereu imi spunea că i-ar plăcea să joc aici şi uite că i s-a îndeplinit dorința. El a fost primul care a aflat. Părinţii mei au fost primii care au ştiut de vreo ofertă şi tata s-a bucurat. Când am fost să mă întâlnesc cu Danciulescu, nu îl mai văzusem niciodată pe tata atât de emoţionat.

Eu ținând cont că m-am mutat din Moldova Nouă, unde m-am născut, în Timişoara, am început să ţin cu Timişoara, dar între timp a dispărut spiritul la ce a fost în Timişoara, pentru că acum sunt două echipe, una este a suporterilor şi una a Primăriei şi cu toate problemele de acolo. Dar nu pot să zic că am ţinut vreodată cu Steaua, mereu am fost şi eu pe partea cu Dinamo”, a declarat jucătorul care acum joacă pe dreapta în defensivă.

El a avut vorbit și despre suporterii lui Dinamo:

”Mereu mi-au plăcut. E normal să fie tensiuni, dacă nu ai rezultate. După meciuri nu m-am dus niciodată să vorbesc cu ei pentru că dacă pierzi eşti supărat şi poate spui lucruri mai urâte. Eu sunt obişnuit, pentru că nici la Timişoara nu au fost rezultate WOW şi au fost fani şi acolo”, a încheiat Deian Sorescu.

Deian Sorescu a acceptat și inițiativa doardinamo.ro de a transmite un mesaj de apreciere pentru Cătălin Hîldan.

Citește și:

Rednic l-a eliminat, el și-a găsit angajament sub comanda lui Lobonț la Cluj!

-->
Previous Negoiță, criticat DUR: ”A făcut o găinărie”
Next Rednic l-a eliminat, el și-a găsit angajament sub comanda lui Lobonț la Cluj!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *