VIDEO Ioan Mărginean, ÎN LACRIMI: ”De ce?”


Ioan Mărginean a avut o reacție emoționantă în timpul emisiunii Prosport Live. De la minutul 1:07:00

-Ioan Mărginean: Să nu-l uităm pe cel mai important. Hîldan. Fratele lui a semnat împreună cu acționarii, datorită lor stăm noi aici și vorbim de Dinamo. De ce trebuie să fii erou la Dinamo după ce mori? Erou trebuie să fii la Dinamo tot timpul. A murit pe teren. Vă rog să mă scuzați.
-Victor Vrînceanu, realizatorul emisiunii: Uitați, domnilor, ce înseamnă un dinamovist adevărat, momente pe care eu în cariera mea nu le-am mai trăit, JOS PĂLĂRIA.
-Ioan Mărginean: A murit pe teren cu Țălnar antrenor. Vă dați seama, la un meci amical. E prea mult pentru orice om, orice familie, puneți-vă în locul tatălui. Și mai departe tot așa. Sunt oameni adevărați, au demonstrat. Noi de asta vorbim de Dinamo acum, că oamenii ăia au strâns bani să putem să fim mai puternici. Altă variantă nu era.
-Victor Vrînceanu: Numele Hîldan merge mai departe, capul sus. Și Dinamo merge alături de dumneavoastră mai departe.
-Mărginean: Dinamo merge oricum mai departe. Și cu mine și fără mine. Suporterii trebuie să fie aproape. Eu sunt un suporter și trebuie să fim echilibrați pentru că fără ei nu există fotbal, eu pe asta mă bazez.
-Victor Vrînceanu: Ce înseamnă Dinamo pentru sufletul dumneavoastră?
-Ioan Mărginean: Dinamo înseamnă totul pentru mine. Un copil, eram la Metalurgistul Cugir în B, un oraș mic de provincie, am avut onoare să joc cu oameni mari, am făcut o facultate, Cornel Dinu a avut grijă de mine.

Citește și:

Pablo Cortacero, ofertă pentru un jucător special: ”I-am făcut o ofertă”

 

 

-->
Previous Pablo Cortacero, ofertă pentru un jucător special: ”I-am făcut o ofertă”
Next Nicolae Badea se implică la Dinamo: "Va veni lângă noi"

1 Comment

  1. Cristi
    septembrie 30, 2020
    Răspunde

    Jos palaria, un adevarat suflet dinamovist!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.