VIDEO Grozav a marcat iar penalty în Cupă. Cum s-a descurcat


Gicu Grozav a fost dat afară de la Dinamo pentru că a încercat să dea o ”scăriță” la penalty-uri. El a ratat atunci și până la urmă meciul a fost câștigat de cei din Miercurea Ciuc. Din cauza acestei ratări monumentale el a fost unul dintre primii jucători dați afară de Mircea Rednic în noul său mandat. El sosise la Dinamo de doar două săptămâni, fiind adus în mandatul lui Claudiu Niculescu.


Aroganta SUPREMA a lui Grozav!!! A jucat din nou in Cupa si a batut PENALTY! Cum a tras dupa ce Dinamo l-a dat afara pentru ca a incercat SCARITA de la 11 metri pe www.sport.ro
Fostul jucător dinamovist a semnat în iarna aceasta cu Kisvarda, care a promovat anul trecut din Liga a II-a din Ungaria și care se va lupta să se salveze de la retrogradare în acest sezon. El tocmai a transformat aseară un nou penalty, în minutul 67 al meciului de Cupă cu Ferencvaros. De data aceasta el a făcut-o perfect! Kisvarda-Ferencvaros s-a terminat 1-1, dar Ferencvaros a mers mai departe în Cupă pentru că obținuse 2-0 în tur.

Citește și:

Negoiță, în Champions League. Ce va face

-->
Previous Negoiță, în Champions League. Ce va face
Next Un dinamovist apreciat pune punctul pe I: ”Atunci ne vom lupta la titlu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *