VIDEO Florin Bratu: ”Am avut emoții mai mari decât atunci când jucam”


Florin Bratu este cel mai fericit antrenor! A reușit să câștige finala U19 și să joace cu juniorii lui Dinamo în Young League, Liga campionilor la această categorie de vârstă. El și-a adus fetița pe teren să sărbătorească alături de el acest prim mare succes din cariera de tehnician. Când a venit să acorde interviu toți jucătorii au sărit pe el să-i mulțumească pentru ceea ce a făcut pentru ei.

”Vreau să vă spun sincer că am avut emoții mai mari ca atunci când jucam fotbal, a fost foarte greu dar cred eu că am meritat această victorie, să câștigăm această finală, am fost echipa care în 29 de meciuri nu am fost învinsă niciodată. Acești băieți minunați veniți la Dinamo în niște condiții destul de grele iată că au reușit să învingă campioana României. Viitorul Constanța a venit cu 4 jucători care au jucat în Liga 1 deja, unii cu meciuri mai multe, unii mai puține, dar nu contează asta”, a declarat Florin Bratu la finalul meciului.

”Mitraliera” a precizat că încă nu s-a gândit ce va face chiar dacă este curtat de echipa națională a României și contractului lui cu Dinamo îi expiră luna aceasta.

”Contractul meu expiră pe 30 iunie, am avut ca obiectiv să formez jucători dar să și câștig campionatul dacă se poate, uite că l-am îndeplinit, vreau să-i mulțumesc și domnului Negoiță pentru că mi-a dat ocazia să lucrez într-un club unde se vrea performanță. Eu la naționala de juniori am fost ca și ambasador, vom vedea ce va fi pe viitor, eu acum sunt fericit că acești băieți vor juca în Europa.

Înainte de terminarea celor 90 de minute Florin Bratu a luat o decizie ciudată pentru spectatori dar câștigătoare pentru echipă. El l-a înlocuit pe portarul Mihai Eșanu care a fost foarte nemulțumit în momentul schimbării,

”Și Mihai Eșanu, cel care a fost titular, are calitate bună la penalty-uri dar eu l-am simțit pe celălalt că poate dezechilibra meciul, a fost un moment psihologic și uite că mi-a ieșit pentru că cei de la Viitorul au ratat două penalty-uri. Cred că i-a trecut supărarea, eu nu am avut nimic cu el, ne-am luat și ne-am pupat la final. M-a scăpat așa puțin când m-a luat în brațe, dar stau bine cu spatele, am căzut pe moale”, a declarat campionul României cu Dinamo U19.

Florin Bratu consideră că toți cei care au făcut parte astăzi din primul 11 ar putea face pasul către echipa mare.

”Dacă v-a plăcut jocul eu cred că o parte din ei, primul 11 poate să facă parte dintr-un lot lărgit a lui Dinamo. Ar fi o mândrie pentru antrenori, îi avem aici pe domnul Cornel Ionescu, pe Liviu Rusu, pe Andrei Neagu care este antrenor cu portarii, au fost alături de mine și am reușit ceva foarte mare”, a încheiat el.

Citește și:

VIDEO Dinamo U19 a devenit campioana României

-->
Previous Adrian Mutu a plecat din interviu când a fost întrebat de transferuri
Next Dănciulescu: ”Degeaba sunt talentați dacă nu li se dă șansă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.