VIDEO EXCLUSIV Dusan Uhrin i-a cucerit pe fanii dinamoviști. Ce-a făcut în fața suporterilor


”Împreună salvăm Dinamo” a fost îndemnul suporterilor în ultimele luni de când programul DDB a crescut mai mult decât și-ar fi putut imagina cineva. Dusan Uhrin a fost de la început impresionat de atitudinea suporterilor față de echipă și a încercat să-i mobilizeze pe jucători să înțeleagă importanța acestui meci cu FCSB.

A fost un sezon negru pentru Dinamo, în care suporterii adversarilor începuseră pe timpul lui Neagoe să strige ”B-ul”, ”B-ul”. Ușor, ușor, lucrurile au început să ia o turnură pozitivă în mandatul lui Dusan Uhrin. Nu suficient de bună precum și-ar fi dorit tehnicianul ceh, pentru că nu s-a reușit calificarea echipei în play-off, dar Dinamo are viitor sub bagheta acestui antrenor.

Fanii au fost în extaz după victoria cu FCSB și pentru prima dată de când a venit tehnicianul la Dinamo s-a strigat ”Dusan Uhrin, OLE”. Tot pentru prima dată tehnicianul a venit la galerie și a scandat alături de suporteri împotriva FCSB, i-a asigurat pe suporteri că Dinamo este în inima lui și le-a mulțumit pentru suportul acordat.

Citește și:

Vali Lazăr, fabulos după derby: ”La asta se bat”

-->
Previous Vali Lazăr, fabulos după derby: ”La asta se bat”
Next INTERVIU Andrei Sin dezvăluie secretul EURO GOLULUI cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *