VIDEO EXCLUSIV Cum arată gazonul de pe stadionul Dinamo


Mircea Rednic a avut dreptate când și-a făcut griji că sezonul se reia la finalul acestei săptămâni. Gazonul lui Dinamo arată ca și când ar fi trecut urșii prin el, și se fac eforturi ca el să se prezinte în condiții cât mai bune la ora meciului cu Poli Iași, care se va juca luni, de la ora 20:00.

hotel iceberg balcic-->

Deocamdată el este extrem de umed din cauza ploii înghețate de săptămâna trecută și sunt gropi peste tot, pe care cei care se ocupă de stadion vor încerca să le astupe în cele șase zile cât au mai rămas până la ora partidei.

„Eu chiar nu înțeleg de ce începem așa de timpuriu campionatul! Nu suntem calificați în primăvara europeană, nu urmează vreo competiție majoră la care să mergem. OK, e Euro pentru tineret, în luna mai, dar mai e până atunci. E decizia lor, a șefilor fotbalului românesc, dar eu n-o înțeleg. În weekend se va încălzi, însă crezi că terenurile vor fi de cea mai bună calitate pe mai departe și-n februarie, și-n martie? Se dezgheață acum, apoi poate să fie iar ger. Niciodată nu s-a început așa devreme, ce e graba asta?”, a declarat Mircea Rednic pentru gsp.ro, referitor la reînceperea campionatului.

Citește și:

Pe cine a luat Dinamo! Caracterizare SPECIALĂ făcută lui Reda Jaadi de foștii coechipieri

Previous ULTIMA ORĂ Detalii despre noul stadion Dinamo
Next Un fost căpitan al lui Dinamo, dat afară de la echipa lui

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *