VIDEO EXCLUSIV Brănescu cheamă toți „câinii” la stadion


-->
Laurențiu Brănescu a dovedit astăzi că nu este doar un portar foarte bun ci și un om și un vânzător la fel. Portarul lui Dinamo a venit azi la casele de bilete pentru a-i face pe fani să cumpere tichete pentru finala Cupei Ligii. El a stat aproximativ 15 minute fără să aibă nevoie de ajutor. Ba mai mult, un suporter nu avea toți banii pregătiți pentru a cumpăra toate tichetele pe care le voia și a scos aproape un milion din buzunar pentru ca să-l scoată din încurcătură și să vină să susțină echipa.

Brănescu a venit astăzi la casele de bilete pentru a îl ajuta pe Sergiu Hanca, mijlocașul care nu a putut să mai ajungă din cauza unor probleme personale.

”Chiar se simte aerul de finală. Ni l-a transmis Mister și sperăm să aducem un trofeu în Ștefan cel Mare. Băieții se simt bine și nu vrem să tratăm Timișoara ca un outsider pentru că nu este așa. Ei vor veni să câștige acest meci pentru că este unul foarte important pentru ei. Sper ca fanii nostri să vină în număr cât mai mare la stadion, să ne încurajeze și să aducem împreuna în Ștefan cel Mare primul trofeu după câtiva ani de pauză”, a spus astăzi Brănescu.

Iar la final a transmis prin intermediul doardinamo.ro un mesaj VIDEO fanilor din Ștefan cel Mare.

Citește și:

INTERVIU Brănescu despre FCSB: ”Campionatul se joacă pe teren, nu pe transfermarkt”

 

Previous INTERVIU Brănescu despre FCSB: ”Campionatul se joacă pe teren, nu pe transfermarkt”
Next Steliano Filip, dorit în Serie A

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *