VIDEO Dusan Uhrin îl strigă pe un fotbalist ”Messi”


Dinamoviștii au un derby de orgoliu cu FCSB, mâine seară, de la ora 20:00, fiindcă roș-albii nu mai au nicio șansă la play-off, în timp ce marii rivali, cu care au fost vecini de suferință în subsolul clasamentului în vară, s-au calificat și matematic în top 6.

Dusan Uhrin are numeroase probleme de lot în vederea partidei cu roș-albaștrii. Nu doar suspendații Skovasja și Mihai Popescu, care-i dau planurile peste cap, dar pe lista accidentaților s-a adăugat și Perovic, în afara celor deja cunoscuți deja, Montini și Neicuțescu. Totuși, cehul a fost optimist la conferința de presă și a spus că el așteaptă ca jucătorii săi să obțină o victorie de la partida cu marii rivali.

Unul dintre jucătorii pe care Uhrin, dar și dinamoviștii, se bazează este italianul Diego Fabbrini. Mijlocașul care a fost adus ca o mare lovitură de mercato la finalul verii încă nu a reușit să impresioneze pe măsura aulei lui, însă a avut un start bun în 2020. Mijlocașul de 29 de ani și-a etalat calitățile și tehnica în startul sezonului în tricoul dinamovist, însă, până acum, nu a reușit să marcheze în echipamentul roș-albilor. Va fi titular duminică. Gigi Becali a declarat că nu se teme de Fabbrini, un fotbalist cu personalitate pe care l-a avut în vederi anul trecut.

Uhrin, în schimb, îi acordă o importanță deosebită fotbalistului. Îl alintă ”Messi”, lucru sesizabil și la unul dintre ultimele antrenamente dinaintea marelui derby. ”Hai ”Messi” Diego”, l-a strigat cehul pe mijlocașul său, care încerca să-i impresioneze pe colegii săi cu câteva artificii tehnice, iar Fabbrini a venit la comandă.

Citește și:

Căpitanul FCSB pune gaz pe foc înaintea derby-ului: ”Doar Dinamo București ce?!”

-->
Previous Dusan Uhrin s-a enervat: ”Jucătorul ar trebui amendat”
Next EXCLUSIV Mesajul lui Dusan Uhrin pentru jucători înainte de derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *