VIDEO Dinamo a vândut unul dintre cei mai buni 18 jucători din Balcani


Dinamo deocamdată nu a anunțat niciun transfer oficial, deși din sursele noastre Ivan Pesici e ca și semnat. Totuși, probabil transferul va fi oficiat după vizita medicală de mâine. Echipa din Ștefan cel Mare s-a despărțit în această iarnă de unul dintre cei mai buni jucători din Balcani. Cel puțin asta este părerea portughezilor de la proscout.pt.

Cei mai buni 18 fotbaliști din Balcani

Aleks Pihler, Aleksandar Lutovac, Cristian Ganea, Diadie Samassékou, Dragos Nedelcu, Fran Karacic, Gustavo Culma, John Mary, Kiril Despodov, Louis Schaub, Marko Jankovic, Miroslav Bogosavac, Petar Bockaj, Ricardo Alves, Takumi Minamino, Toma Basic, Valentin Costache și Yaya Meledje.

”Costache a demonstrat în tricoul lui Dinamo că are calitate. A marcat 3 goluri în 16 meciuri, fiind unul dintre cei mai tehnici jucători de bandă din România. Știe să-și creeze spații și să apară pe interior atunci când faza o cere, fiind foarte tehnic. Și-a trecut în cont și cinci assisturi, dovedind de multe ori că are clarviziunea pentru a rezolva diverse faze de atac”, au scris portughezii despre fotbalistul vândut pe 750.000 de euro la CFR.

-->
Previous Reacția lui Miriuță referitoare la Antun Palic
Next Cornel Dinu comentează campania de transferuri a lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *