VIDEO Dinamo a găsit fundaș. Și poate veni GRATIS


 
Dinamo este în căutare de fundași centrali după ce Ante Puljic este suspendat în primul meci, iar Mihai Popescu ar fi anunțat conducerea la finalul lunii decembrie că nu mai vrea să continue în Ștefan cel Mare.

Denis Ciobotariu este folosit de Dusan Uhrin pe postul de fundaș dreapta, iar singurele soluții din lotul ”câinilor” sunt Florin Bejan, Ricardo Grigore și Linas Klimavicius, dar ultimul va pleca în această iarnă de la Dinamo.

Dusan Uhrin însă se mai poate baza pe un jucător tânăr, de doar 19 ani, care poate evolua pentru Regula U21. Este vorba despre Marko Ehmann, care este în prezent împrumutat la CSM Reșița până în vară, dar se poate întoarce oricând la Dinamo dacă este nevoie de el.

”Deocamdată rămân la Reșița. Nimeni de la Dinamo nu m-a contactat să mă întorc înapoi deși eu îmi doresc asta. Am contract cu CSM Reșița până în vară și sunt bucuros că am jucat aici meci de meci”, a declarat Marco Ehmann pentru doardinamo.ro.

Fotbalistul cu dublă cetățenie, română și germană, crescut la Borrusia Dortmund, are 18 meciuri jucate, 3 goluri și 1 assist pentru CSM Reșița.

Citește și:

-->
Previous Străinii lui Dinamo se revoltă. Plan pentru reunire
Next Andreea Hanca explică episodul de Giurgiu: ”Știam”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *