VIDEO Cosmin Contra și Adrian Mutu au făcut karaoke aseară


După trei luni de foc la Dinamo, Cosmin Contra s-a dezlănțuit aseara. După ce dinamoviștii au avut o petrecere la RIN Grand Hotel unde au fost felicitați de patronul Ionuț Negoiță și s-au bucurat împreună cu familiile, antrenorul lui Dinamo și Adrian Mutu au arătat că au voce la karaoke într-un club din centrul Bucureștiului, Tribute.

Cei doi au cântat melodia formației ABBA – ”Mamma mia” alături de Linnea Torstenson, jucătoare la CSM București care tocmai a câștigat cu CSM București  Cupa României, după ce a învins în finala competiţiei formaţia SCM Craiova, cu scorul de 33-21.

?Campionii nu sunt cei care întotdeauna câștigă – campionii sunt cei care ajung acolo și încearcă. Și încerca mai greu data viitoare. Și chiar mai greu data viitoare. „Campion” este o stare de spirit. Sunt dedicați. Ei concurează cu ce au mai bun in ei înșași , dacă nu mai mult decât ca cei cu care concurează. Campionii sărbătoresc ca niște campioni???…”, a scris Adrian Mutu aseară după ce a postat acest video pe instagram.

”Chiar simt nevoia să petrec pentru că această perioadă nu a fost deloc ușoară. De mâine o să mă gândesc la strategie, cine-și prelungește, cine vine, dar în seara asta vreau și eu să mă relaxez”, spunea ”Guriță aseară.

-->
Previous VIDEO Cum a reușit Hanca să impresioneze aseară
Next REPORTAJ VIDEO Cum s-au bucurat dinamoviștii de primul trofeu după 5 ani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.