VIDEO Contra: ”Noi mai avem multe de învățat”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit în această seară despre înfrângerea dureroasă pentru echipa din Ștefan cel Mare, 3-0 cu Athletic Bilbao, la ea acasă.

”E greu pe un teren ca San Mames din minutul 20 cu 2-0, din două faze fixe, bine lucrate, o echipă periculoasă la astfel de faze, e dificil să revii în joc. Din păcate, de ce mi-a fost frică, de teama de a juca la adevărata noastră valoare s-a văzut, după 2-0 ei au fost cei care au controlat jocul, eu cred că în a doua repriză am încercat să aduc ceva în plus la băieți.

L-am schimbat pe Costache pentru că aveam nevoie de viteză în partea dreaptă, după aceea am atacat pentru că un gol ne aducea în cărțile calificării, am încercat, băieții au încercat, galeria foarte frumoasă, dar diferența s-a făcut în prima repriză cu acele două faze fixe.

La golul trei a fost o greșeală, toată lumea a urcat în atac, o echipă ca Bilbao care are jucători ca Raul Garcia, Aduriz, nu te iartă. Noi, din păcate, mai avem multe de învățat. Nu suntem la nivelul de a ne bate cu Bilbao, trebuie să recunoaștem lucrul asta, felicit Athletic pentru această calificare și noi trebuie să învățăm din această înfrângere”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

VIDEO STOP JOC Dinamo a fost ucisă pe San Mames dar suporterii au fost la înălțime

-->
Previous VIDEO STOP JOC Dinamo a fost ucisă pe San Mames dar suporterii au fost la înălțime
Next Giani Kiriță, atac dur la jucătorii lui Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *