VIDEO Ce nu s-a văzut la TV. Nistor a făcut spectacol la finalul meciului cu galeria


Dan Nistor, căpitan și șef de galerie! Liderul ”câinilor” a făcut spectacol la finalul meciului după ce a ajutat din nou echipa pentru a obține o victorie importantă care a dus echipa pentru prima dată în acest sezon pe loc de play-off.

La finalul meciului și-a motivat colegii: ”Hai, veniți toți aicea, băi!” (n.r. la galerie). Și a început imediat să cânte: ”Hai, Dinamo! Hai Dinamo! Tu trebuie să fii sus, acolo! Unde ai mai fost, și vei mai fi! Să strigăm iar campionii.”

Iar apoi a mers să ”comande” o nouă melodie la șeful de galerie: ”Vreau să cântăm împreună asta. Și ce dacă n-o cântăm de obicei?”

Și-au început: ”Iar sunt seara departe alături de Dinamo.” Și i-a ordonat și unui cameraman care-l filma: ”Nu ne mai filma pe noi, filmează-i pe băieții ăștia care sunt mereu lângă noi. Pe noi ne-ați filmat tot meciul”.

Dan Nistor este în acest moment cel mai iubit jucător de la Dinamo. Și ca să-i arate recunoștința pentru tot ce face la echipa din Ștefan cel Mare, dinamoviștii i-au pus chipul pe autocarul echipei, stilizat.

Citește și:

GLUMA SERII A marcat și se propune la Real Valladolid: ”Ronaldo, ia-mă pe mine, am bagajele făcute”

-->
Previous GLUMA SERII A marcat și se propune la Real Valladolid: ”Ronaldo, ia-mă pe mine, am bagajele făcute”
Next Dusan Uhrin, supărat: ”În Cehia n-ar fi fost așa”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *