VIDEO Ce gol, ce șansă! Poate fi decisiv la final


Dinamoviștii nu au avut prea multe motive de satisfacție în acest week-end, după eșecul și, mai ales, evoluția ”câinilor” la Călărași. Dar suporterii roș-albilor pot privi cu plăcere la evoluțiile unor altor foști dinamoviști în străinătate. Iar unul dintre cei crescuți în Ștefan cel Mare a marcat un gol pentru un punct ce se poate dovedi uriaș pentru echipa sa.

Ionuț Nedelcearu a marcat un gol decisiv în Rusia, în prelungirile partidei dintre Krâlia Sovetov – Ufa (1-1), meci din etapa a 27-a a Rusiei. Nede a marcat la ultima fază a duelului, chiar la câteva zeci de secunde după ce Paul Anton a intrat pe teren la gazde. La o minge aruncată la disperare în careu, Ionuț a marcat cu latul din 8 metri, aproape de vinclu. Este o luptă acerbă a ambilor ex-dinamoviști pentru a se salva de la retrogradare. Momentan, cele două echipe sunt pe locuri de baraj, vecine de clasament. Clubul din Samara e pe 13, Ufa e pe 14, despărțite de 2 puncte.

Primul loc retrogradabil, Anji, poziția a 15-a, e la 6 puncte distanță de echipa lui Nedelcearu, cu trei etape rămase de jucat. Iar primul loc care scapă și de baraj e ocupat de Dinamo Moscova, la 2 puncte în fața Krâliei Sovetov.

Citește și:

Cum îl ajută și Gnohere pe Montini! Drum liber pentru italianul ”câinilor”

 

-->
Previous Adversarii îl văd pe Rednic unul dintre oamenii ce-l pot schimba pe Becali!
Next Cum îl ajută și Gnohere pe Montini! Drum liber pentru italianul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *