VIDEO Au ajuns și-n alte orașe. Ce-au scandat fanii pentru Mircea Rednic


Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo luni și se încheie o săptămână agitată pentru formația din Ștefan cel Mare așa cum a început. O parte din galeria ”câinilor” a mers astăzi la Cluj pentru a-i susține pe frații de la ”U”, care au astăzi baraj de promovare în Liga 1 cu Hermannstadt, de la ora 18:00.

Dinamoviștii au mers în centrul Clujului, au scandat numele lui Mircea Rednic, au filmat totul și au postat pe facebook.

Filmul evenimentelor:

Mircea Rednic a fost anunțat luni la prânz că ”domnul Ionuț” nu mai vrea să continue cu el ca antrenor al echipei. În aceeași zi, la ora 21:00, Eugen Neagoe semna contractul pe 2 ani cu Dinamo cu obiectiv clar stabilit în contract – calificarea echipei în play-off, altfel va fi dat afară.

Marți seara câțiva suporteri au mers la Rin cu o cruce pe care era scris numele lui Negoiță și data de 3.06.2019, când l-a dat afară pe Mircea Rednic. De asemenea, ei au incendiat din un tufiș și au scandat că-l vor pe Rednic înapoi.

Miercuri a fost momentul în care Eugen Neagoe trebuia să fie prezentat într-o conferință de presă. Fanii au intrat însă la Săftica la ora 14:30, înainte cu jumătate de oră să fie programată. Conducerea a fost băgată în ședință de fani conferința s-a anulat. Pe seară fanii au mers la Mircea Rednic acasă să-l întrebe în ce condiții s-ar întoarce la Dinamo. Acesta le-a spus suporterilor să lupte în primul rând să se construiască un nou stadion, pentru a putea aduce un investitor potent financiar în Ștefan cel Mare care ar băga bani alături de el. Apoi au mers acasă la Bălănescu, au scandat împotriva lui și l-au cerut pe antrenor înapoi la Dinamo.

Joi fanii au mers la stadion și au pictat un perete acuzându-l pe Bălănescu că e omul lui Ioan Becali și nici Negoiță n-a scăpat. Suporterii au mers la Rin Central Hotel cu un banner: ”Curve și pești la Rin Grand Hotel/ Negoiță finanțează cel mai mare bordel”. Tot joi fanii s-au mobilizat pe rețelele de socializare pentru a merge împreună la meciul de Old Boys Dinamo-Rapid, care s-a disputat pe Ștefan cel Mare.

Vineri a fost meciul de Old Boys la care s-a strigat tot meciul numele lui Mircea Rednic, și lozinci contra lui Bălănescu, Negoiță și Ioan Becali. De asemenea, ei au afișat un banner mare cu ”VREM STADION”, dar și unul cu ”În operele lui Caragiale cel mai prost personaj/ Nea Goe, n-ai ce căuta la Dinamo în peisaj”.  Tot vineri un suporter prezent la Norvegia-România a strigat contra lui Negoiță în timpul unui moment de reculegere.

Vineri a fost și momentul în care presa scrie că Bălănescu a fost amenințat în fața casei și doi suporteri i-ar fi vopsit mașina directorului general al lui Dinamo.

Sâmbătă suporterii au fost mai liniștiți. Au trimis doar un mesaj la Rin Grand Hotel: ”O rezervare pe 3 ani pentru Mircea Rednic”.

Iar astăzi rămâne de văzut ce vor face suporterii la meciul dintre ”U” Cluj și Hermannstadt.

Citește și:

Conducerea REACȚIONEAZĂ după protestele galeriei. Ce au decis

-->
Previous Conducerea REACȚIONEAZĂ după protestele galeriei. Ce au decis
Next Răducioiu, despre situația de la Dinamo. Ce vrea să facă fostul internațional

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *