VIDEO Atmosferă de VIS la sala Dinamo. Rednic și Nistor, șefi de galerie. Il Luce e și el prezent


Atmosferă senzațională în această seară în sala Dinamo, acolo unde ”dulăii” luptă pentru un loc în optimile Champions League, conducând în acest moment, 19-18, în returul cu Sporting Lisabona (31-32 în tur). Jucătorii echipei de fotbal s-au ținut de promisiune și-au sosit in corpore în Ștefan cel Mare, pentru a face galerie handbaliștilor.

Mircea Rednic și Dan Nistor au fost adevărați șefi de galerie, dând tonul scandările motivatoare pentru elevii lui Constantin Ștefan. Ai noștri au condus la pauză cu 15-11, în urma unor faze spectaculoase și a unor parade demne de cel mai înalt nivel. Străinii din lotul ”câinilor” au fost fascinați de ceea ce au văzut și-au filmat momentele galeriei și atmosfera, publicând materialele video în social media. La pauză, Rednic a făcut o adevărată baie de mulțime, a oferit autografe și a făcut poze, peste o sută de solicitări.

În sală este prezent și Mircea Lucescu, doar că fostul selecționer al Turciei stă mai retras cu doi amici. Și Il Luce a fost salutat de către fani. Lucescu și Rednic încă nu s-au intersectat după schimbul dur de replici de acum câteva săptămâni.

Mircea Rednic și Dan Nistor canta odata cu galeria

Publicată de DoarDinamo pe Joi, 28 februarie 2019

-->
Previous A greșit Dinamo că a renunțat la el? Ce mai face Pesic
Next Dezvăluire din interior: de ce refuză constant Ștefan Radu orice revenire la ”națională”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *