VIDEO Ante Puljic după ce a primit banderola: ”Așa vom fi mai buni în 2020”


-->
Ante Puljic a fost ieri pentru prima dată căpitan de când s-a întors la Dinamo. Se pare că el va fi omul care va purta banderola atunci când va intra din primul minut pe gazon.


-Cum a fost meciul cu Osijek, primul în care ai purtat banderola de căpitan?

Până acum am jucat un meci foarte bun, Osijek e o echipă bună din Croația, acolo e un campionat bun, este un test bun pentru noi, să vedem cum muncim ca o echipă, totul este bine.

-Cum te simți ca și căpitan?

Mă simt bine. Așa cum am spus mai înainte, asta pentru mine este o mare onoare, sunt fericit să port banderola. De asemenea, dacă antrenorul va decide să dea banderola unui alt jucător, nu este o problemă pentru mine. Cred că acum este sigur că eu voi fi, dar cel mai important este că am început să jucăm bine, trebuie să luăm puncte în campionat, cine va fi căpitan nu este așa de important.

-Dar simți mai multă presiune cu banderola de căpitan pe mână?

Normal. Așa cum am spus mai înainte, căpitanul este o persoană care trebuie să conducă echipa. Trebuie să aibă un caracter frumos, personalitate puternică. Trebuie să ai respect pentru ceilalți jucători, chiar dacă unii sunt tineri.

-E greu fără Dan Nistor?

A plecat, ce mai putem spune? Normal că e greu, era un jucător bun, era important pentru noi, cel mai important poate. Dar el a plecat la Craiova și noi trebuie să continuăm fără el. Noi trebuie să luptăm să fim din ce în ce mai buni, asta contează.

-Veți fi pregătiți cu Astra sau vă simțiți obosiți?

Uite, noi lucrăm bine. Antrenorul a încercat să ne ajute să punem la punct niște lucruri, să nu mai facem erori, cel mai important pentru noi este să fim mai agresivi pe teren, dacă facem asta vom fi mai buni în 2020, cu siguranță.

Previous Dinamoviștii au luat în mare decizia în cazul lui Diouf
Next Dinamo face spectacol înainte de începerea campionatului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *