VIDEO Adrian Mutu promovează FIBA Euro Basket


Directorul general al dinamoviștilor, Adrian Mutu, a acceptat provocarea de a fi alături de România după 30 de ani de absență, la FIBA Euro Basket care va avea loc între 31 august și 17 septembrie, cele patru grupe urmând să fie găzduite de România – la Sala Polivalentă din Cluj, Israel, Finlanda şi Turcia, cea din urmă va găzdui și turneul final.

”Salut revenirea echipei naționale a României după 30 de ani la campionatul FIBA Euro Basket. Le doresc vulturilor mult succes și să joace fiecare clipă cu inima pentru țara lor, pentru țara noastră. Faceți România mândri de voi!”, a fost mesajul de încurajare a lui Mutu.

România face parte din Grupa C și se va înfrunta cu Croația, Cehia, Spania, Muntenegru și Ungaria. Mai multe detalii despre turneu puteți găsi AICI. Bilete pentru această competiție găsiți aici.

Astăzi, echipa națională de basket a plecat în Grecia, în localitatea Patras, unde vor evolua în cadrul  unui puternic turneu international de verificare, în 7 și 8 august, la care și-au mai anunțat participarea selecționatele similare ale Greciei, Ucrainei și Marii Britanii.

Lotul vulturilor antrenați de Marcel Tender pentru FIBA Euro Basket:

Vlad MOLDOVEANU
Andrei MANDACHE
Alexandru OLAH
Emanuel CATE
Rolland TOROK
Catalin BACIU
Nandor-Levente KUTI
Bogdan NICOLESCU
Radu VIRNA
Jordan WATSON
Titus NICOARA
Radu PALICIUC
Iulian ORBEANU
Catalin PETRISOR
Octavian POPA-CALOTA
Adrian TUDOR

Citește și:

MOBILIZARE ”Câinii” au nevoie de suporteri cu Gaz Metan Mediaș

-->
Previous MOBILIZARE ”Câinii” au nevoie de suporteri cu Gaz Metan Mediaș
Next Reacția CNI despre modernizarea stadionului Dinamo. Când se ia o decizie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *