VIDEO 7 jucători dinamoviști au cântat ”Fie vremea bună, fie vreme rea”


Un copil care se luptă pentru viață. Ca să strige ”Hai Dinamo” mulți ani de aici înainte, să meargă la școală, să învețe, să iasă cu o fată în oraș, să muncească, să aibă o familie, să asiste la meciurile echipei favorite. Alin Amariei, un copil de 9 ani, din comuna constănțeană Castelu a făcut ședințe de chimioterapie, investigații și proceduri sofisticate, chiar și o operație pe creier, dar nimic din toate acestea nu i-au putut distruge cancerul la cap. Acum, Alin are nevoie urgent de mai mulți bani necesari pentru un tratament în Turcia, fiindcă o tumoare cerebrală îl poate ucide.

”Câinii roșii” au organizat un Concert Umanitar – Alături de Alin și au pus la licitație diverse tricouri ca să-l ajute pe cel mic. Dintre tricouri amintim pe cel al naționalei României, semnat de Cosmin Contra, un tricou semnat de toți jucătorii dinamoviști, un tricou al lui Mario Balotelli de când juca la Nice, unul al lui Ionel Dănciulescu. La eveniment au participat 7 dintre elevii lui Rednic: Parfait Mandanda, Ricardo Grigore, Denis Ciobotariu, Rachid Ait Atmane, Ioan Filip, Deian Sorescu și Daniel Popa.

Muzica a fost asigurată de Amna, Xandra, Valerică Ganciu & Rustic Band, Nicu Grameni Band și Formația Azur din Brăila. Nelu Vlad, îmbrăcat în alb și roșu, ”doar sunt dinamovist de 50 de ani și sunt mândru de asta”, i-a adunat pe jucători împreună, cântând la inițiativa lui Nicu Grameni, speaker-ul stadionului: ”Fie vreme bună, fie vreme rea / ”Câini” până la moarte și dincolo de ea”.

Iar Deian Sorescu a demonstrat că știe melodiile cântăreței AMMA.

Toate încasările acestui eveniment au fost direcționate către familia micuțului. De asemenea, vor mai fi donați bani din licitațiile pentru tricourile aduse de fotbaliști. Unul al României, semnat de Contra, unul al naționalei Albaniei, unul al lui Dănciulescu, unul al lui Dinamo semnat de toți jucătorii și tricoul lui Mario Balotelli.

Pe Alin îl puteți ajuta trimițând un SMS cu textul ALIN la 8828 sau puteți dona în conturile de mai jos pe numele Amariei Ciprian Marian.

EUR – RO21BTRLEURCRT0210258101
RON – RO71BTRLRONCRT0210258101

Citește și:

Doar Dinamo București! ”Oricine să ia titlul, numai FCSB nu!”

-->
Previous Doar Dinamo București! ”Oricine să ia titlul, numai FCSB nu!”
Next Ce le cere Mircea Rednic șefilor FRF: ”De ce nu am mers până la capăt?!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *