Victorioși la Kiel, dar eliminați din Ligă


Handbaliștii lui Dinamo au părăsit cu capul sus această ediție a Ligii Campionilor. Soarta dublei cu Kiel fusese deja decisă de la meciul tur, câștigat de nemți la București la 13 goluri diferență. Dinamoviștii au obținut însă un succes de moral în Germania.

Băieții lui Xavier Pascual și-au luat La revedere de la EHF Machineseeker Champions League cu o victorie. Roș-albii s-au impus pe terenul gigantului THW Kiel, în manșa secundă a play-off-ului celei mai tari competiții intercluburi de pe continent. Dinamoviștii au câștigat cu 32-31, după 17-16 la pauză.

Ca și în meciul tur, Ante Kuduz a fost principalul marcator al lui Dinamo, cu 5 goluri. Alex Pascual, Lazar Kukic și Stanislav Kasparek au contribuit fiecare cu 4 reușite la succesul roș-albilor. De partea celalaltă, superstarul Nicklas Ekberg a înscris de 9 ori din 11 încercări. Statistica partidei a arătat echilibrul înregistrat în Wunderino-Arena-Kiel. Procentajul reușitelor: 63-64%, procentajul atacurilor reușite 44-48%, paradele portarilor 14-13, procentajul paradelor 30-30%. De altfel, Khalifa Ghedbane i-a impresionat pe cei prezenți la meci prin intervențiile sale.

Pentru Dinamo, urmează ultimele partide din campionat, însă acolo titlul este deja câștigat.

Citește și

Rareș Bogdan, reacție contra votului senatorilor liberali: ”Acum 5 ani am ieșit în stradă”

 

 

Previous I-a pus gând rău lui Dinamo: ”Sperăm să-i batem”
Next George Simion despre Dinamo: ”Trebuie să verific”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *