VICTORIE uriașă și se simte play-off-ul! ”Câinii roșii” se apropie de locul 6


”Câinii” joacă un altfel de fotbal față de toamnă. Se vede din orice unghi al României. Roș-albii au controlat prima repriză, chiar dacă nu au avut ocazii mari de a marca. Însă elevii lui Rednic și-au ținut adversarii la respect.

În startul părții secunde, o tentativă de a intra în careu a lui Zenke, în minutul 56, s-a dovedit de aur. Simon a insistat, iar Jovanovici i-a pus o talpă ciobănească. Penalty fără discuții, iar Dan Nistor a înscris cu calm de la punctul cu var un minut mai târziu. Deja se întrezărea mai bine pozițiile de play-off, mai ales că era 1-0 contra unei contracandidate la primele 6 poziții.

Rednic a fost nevoit să-l scoată pe Atmane, prea surescitat deși bun la mijloc, ca să nu ia și al doilea avertisment, iar miza celor 3 puncte s-a resimțit. ”Câinii”au trecut la șah, încercând să-și surprindă adversarii pe contraatac, cedând inițiativa gazdelor. Sato și Tandia au nimerit transversala, da, Dinamo chiar a avut noroc, în special la lovitura liberă a ultimului! Roș-albii au trecut la un adevărat război de gherilă pe gazon, susținută de cei 300 de suporteri dinamoviști din tribune care au cântat neîntrerupt.

Băieții au lăsat tactica deoparte și au băgat materiale serios în dorința de a smulge o victorie cât o uriașă gură de oxigen. Și iar dinamoviștii s-au gândit ”cum ar fi fost dacă…”. Pe teren a intrat și Pesic, readus la prima echipă din rândul exilaților. Victorie! Și Dinamo ajunge la 5 puncte de locul 6, ocupat chiar de Sepsi, și mai sunt 3 meciuri de jucat!!!

Citește și:

Rednic, DEZLĂNȚUIT! Spectacol la conferință

 

 

-->
Previous VIDEO Hanca, debut cu gol în POLONIA
Next Visul lui Zenke. Ce a declarat după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *