Victorie stil Dinamo! Și o prestație de excepție!


Dinamo a jucat în același ritm nerecomandat cardiacilor și la amicalul din această seară cu FK Liepaja (Letonia). A început ca o furtună, s-a stins, a reînceput vijelios și a trăit periculos fiecare minut. Sub ochii fostului antrenor, Cosmin Contra, ajuns selecționer, ”câinii” au deschis scorul prin Daniel Popa.

Atacantul căruia i se reproșa lipsa eficacității a fost strălucitor azi: a dat un hattrick! A fost ”on fire”. Mai întâi, a ratat o ocazie uriașă, apoi a dat drumul la goluri. În minutul 14, după o acțiune superbă a lui Zenke, Daniel a executat sigur un penalty scos de Nistor. Apoi, a înscris spectaculos în minutul 30, șut imparabil. La 2-0, Dinamo a oprit motoarele, nu se știe de ce. Dacă Muțiu n-a putut face nimic în minutul 36, la golul de 1-2, la cel egalizator al letonilor, Ioan Filip a greșit copilărește. Dar după numai două minute, a ieșit iar la rampă Popa: după un șut deviat, după o cursă fantastică a lui Zenke, nigerianul promițând că vrea să devină rege la Dinamo. Si s-a terminat 3-2, echipa bifand primul succes din 2019!

Echipa de start a lui Dinamo: Muțiu – Sorescu, Ciobotariu, Grigore, Mustoe – Filip – Zenke, Ait-Atmane, Nistor, Jaadi – D. Popa. Din minutul 57, au intrat Montini, Aliji și Ehmann

Citeste și:

INTERVIU PREMIUM Zenke se destăinuie: ”Deocamdată sunt nimeni la Dinamo, dar muncesc să fiu Rege”

-->
Previous Ce-a zis Popa imediat după hattrick. Superoptimism și mulțumiri pentru Rednic
Next Florin Bratu nu se lasă: ”Într-o zi voi reveni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *