Victorie portugheză la Pitești


Meci frumos în această seară la Pitești. Chiar dacă un stadion ”Nicolae Dobrin” aproape gol, în care s-au auzit doar cei circa 1000 de suporteri ai lui ”câinilor”, Dinamo a deschis repede scorul, în minutul 7, când Paul Anton a transformat un penalty. Victoria a fost însă portugheză, Nascimento înscriind al doilea gol în tricoul lui Dinamo și Salomao a spart în sfârșit gheața și a marcat pentru ”câini”.

Roș-albii au deschis scorul după doar șapte minute, prin Paul Anton, care a transformat cu siguranță un penalty obținut de Nemec. Mijlocașul revenit de la Getafe a punctat golul cu numărul 4.000 al lui Dinamo din Liga 1.

Până la pauză, Dinamo a mai avut două ocazii: Balauru a respins șutul bun al lui Costache, iar Nascimento a irosit o altă șansă bună, pierzându-se cu firea singur cu portarul ilfovenilor.

Ilfovenii au început în forță repriza secundă, iar golul a venit total meritat: Dudea a comis un fault inutil în careu, iar Avram a dictat penalty, transformat de Voduț.

Dinamo însă s-a trezit repede.

Nascimento a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, portughezul reușind al doilea gol de la venirea la Dinamo.

Peste doar patru minute a marcat și Salomao. Lansat ideal de Costache, celălalt portughez de la mijlocul lui Dinamo a înscris elegant. Mijlocașul adus din liga a doua spaniolă a marcat astfel primul gol în tricoul alb-roșu.

Până la final, doar Dinamo a contat pe teren: „câinii” au mai irosit ocazii bune prin Nemec și Costache, puștiul de 19 ani lovind bara în minutul 78.

FC Voluntari – Dinamo 1-3
Au marcat: Voduț ’54 p. / P. Anton ‘7 p., Nascimento ’56, Salomao ’60 
 VIDEO

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, M. Popescu, Vl. Olteanu – Răuță, Novac, C. Lazăr, P. Ivanovici – G. Deac, Voduț
Rezerve: Petrariu, Filipov, Căpățână, Pîrcălabu, Cernat, Marinescu, Tudorie
Antrenor: Claudiu Niculescu

Dinamo: Penedo – Dudea, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip – Anton, Mahlangu, Nascimento – Costache, Nemec, Salomao
Rezerve: Brănescu, Bawab, Oliva, L. Gheorghe, I. Șerban, Rivaldinho, Marici
Antrenor: Cosmin Contra

Arbitru: Marius Avram (Bucureşti) / Asistent 1: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin) / Asistent 2: Adrian Popescu (Craiova) / Rezervă: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) / Observator: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca)

Citește și:

De data aceasta arbitrul a ajutat pe Dinamo

-->
Previous De data aceasta arbitrul a ajutat pe Dinamo
Next Niculescu: ”E o seară foarte tristă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *