Victorie la masa verde pentru Dinamo


-->
Duelul dintre CSA Steaua și Dinamo, din Liga Elitelor, a fost umbrit de evenimentele neplăcute care au avut loc chiar în timpul partidei. „Militarii” aveau 1-0 în momentul în care arbitrul a decis întreruperea jocului. Unicul gol al partidei fusese marcat de Iustin Răducan, fiul lui Narcis Răducan, în minutul 71.

Meciul a fost oprit în minutul 71, la scorul de 1-0 pentru echipa armatei. Atunci arbitrul a decis întreruperea jocului. Dinamovistul Amzar scăpase spre poarta adversă, când a fost prins din spate de un adversar și ținut strâns, până la fluierul arbitrului. Instant, dinamoviștii s-au înfuriat și au început să împartă palme, pumni și îmbrânceli. S-a creat un meleu între toți jucătorii celor două formații și a fost nevoie de intervenția oamenilor din staff pentru ca spiritele să fie calmate.

Mai mult decât atât, un suporter al Stelei a sărit gardul şi l-a alegat pe un jucător de la Dinamo pe care a vrut să-l lovească. Aflat cu cartonaşul roşu în mână, arbitrul a fluierat până la urmă finalul meciului.

Victorie la „masa verde” pentru Dinamo

„În baza art. 78/a din RD, CSA Steaua i se aplică penalitate sportivă de 27 lei.

În baza art. 83/7 rap la art. 20/3/1 din RD, CSA Steaua se sancționează cu penalitate sportivă de 5000 lei În baza art. 83/1/b+c din RD cu aplicarea art. 34 din RD, CSA Steaua-U19 se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei SC Dinamo 1948 SA-U19) și i se aplică penalitate sportivă de 500 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45/3 din RD, CSA Steaua Buc. va executa sancțiunea prevăzută de art. 83/7 (penalitate sportivă de 5000 lei) și cea prevăzută de art. 83/b+c din RD (Forfait și penalitate sportivă de 500 lei), în total penalitate sportivă de 5500 lei și Forfait (3-0 în favoarea echipei SC Dinamo 1948 SA)”, este decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous Torje despre prima perioadă de la Dinamo
Next Dinamo are un nou preparator fizic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *