Victorie importanta a lui „U” Cluj


Victorie mare pentru Universitatea Cluj. Ardelenii au învins-o pe Steaua în etapa cu numărul 8 și urcă temporar pe locul 2, loc care o scapă de un baraj cu Dinamo și o duce direct în Liga 1.

Clujenii au deschis scorul în minutul 36, prin Ely Fernandes, iar Florin Ilie, singur în careu, marchează în urma unui corner și securizează victoria lui „U”.

Mâine, un alt meci extrem de important va fi între FC Hermannstadt și Petrolul Ploiești. În cazul în care petroliștii vor pierde, a șanse tot mai mari de a juca ei barajul cu Dinamo.

De altfel, fiecare echipă este la mâna ei. Etapa viitoare, clujenii vor juca acasă cu FC Hermannstadt, iar un eventual egal sau eșec al Sibiului mâine în fața Petrolului, și o victorie a Clujului etapa următoare, o trimite automat pe echipa lui Eric Lincar în Liga 1.

Astăzi s-a mai jucat un meci în Liga 2, Unirea Slobozia a deschis scorul spre finalul primei reprize contra Concordiei. Centrarea lui Toma din stânga a fost fructificată de Bolohan în minutul 45+1 – atacantul ialomițenilor i-a luat fața lui Taub și l-a învins pe Aldescu.

Când Slobozia se pregătea să urce peste Chiajna în clasament, adică să fie pe loc de baraj, a venit o gafă a portarului Gurău. Goalkeeperul lui Mihalcea a ieșit pe sub centrare la o fază fixă, iar Codrea, cu capul, a restabilit egalitatea în minutul 90.

Citește și:

Un dinamovist în stare critică: ”E nevoie”

-->
Previous ”U” Cluj nu vrea cu Dinamo la baraj
Next Dorin Șerdean rupe tăcerea: „Niciodată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.