Victorie cu UTA și Dinamo e pe loc de baraj


Dinamo și UTA s-au întâlnit într-un meci teribil de important pentru amândouă. Roș-albii voiau să adune cât mai multe puncte înainte de play-out, în timp de arădenii lui Rednic ținteau play-off-ul. A ieșit un meci încrâncenat, fără prea multe faze de poartă. Dinamo s-a impus cu 1-0 și a urcat pe loc de baraj.

Duelul de pe Arcul de Triumf a început cu 8 minute întârziere, din cauza haosului provocat de fani în afara stadionului. Suporterii arădeni, susținuți de cei de la CSA Steaua, s-au răfuit cu jandarmii, care au fost nevoiți să închidă unele porți de acces pe Arc. Apoi, ultrașii gazdelor și ai oaspeților s-au răfuit chiar pe gazon, împărțindu-și pumni și palme înaintea debutului de meci. Revenind la fotbal, dinamoviștii lui Zeljko Kopic au început tare. Pavicic a ratat incredibil din 10 metri, după o acțiune care a curs splendid pe partea dreaptă. Goncalo Gregorio și-a încercat și el norocul de la 22 de metri, lateral stânga. Mingea s-a dus puțin pe lângă.

Deschiderea scorului a venit în minutul 20. Moura a centrat de pe dreapta, un fundaș a respins până la Gregorio, care a tras tare din 13 metri. Mingea deviată de Conte l-a păcălit pe Iacob și s-a odihnit în plasă. Tot de pe drepta s-a născut și faza din care Pavicic a trimis un voleu puternic, însă chiar pe direcția lui Iacob. Până la pauză, doar Moura s-a remarcat în statisticile șuturilor pe poartă, fără a-l învinge pe goalkeeper-ul oaspeților.

În partea a doua, fazele periculoase au apărut rar. Prima tocmai în minutul 69, când Freitas a șutat tare, dar departe de poartă. Mult mai aproape a fost 3 minute mai târziu, când a expediat o torpilă, deturnată însă fantastic de Golubovic în corner. Putea fi 1-1 cu 9 minute înainte de final. Căpușă a tras tare, mingea a fost deviată de Gnahore și a trecut la o palmă de bară. Tot el a pus capul la o minge venită din corner, însă fără a-i da emoții lui Golubovic.

La finalul sezonului regular, Dinamo a adunat 29 de puncte și s-a clasat pe locul 14. Dinamo va juca în play-out-ul Superligii cu FC Botoșani, FC Voluntari, FCU Craiova, Poli Iași, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, UTA, Hermannstadt și U Cluj.

 

DINAMO – UTA 1-0

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic (73 Ilic), Bordușanu (73 Amzăr) – Milanov (61 Iglesias), Abdallah (86 Edgar Ie), Goncalo (61 Selmani).

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik (46 Trif), Benga, Conte (86 Lopez) – Micovschi, C. Mihai (46 Vulturar), Machado (46 Freitas) – Fabry (80 Morar), Luckassen, Omondi.

Foto: Prosport

Citește și

Planul care îi va încânta pe fanii lui Dinamo: „Asta cred eu”

 

 

Previous Veste uriașă pentru club și fani
Next Cu cine joacă Dinamo în primele 2 etape

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *