Victoria prin care Dinamo poate renaște


-->
Dinamo a reușit să renască din cenușă precum pasărea Phoenix. Pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș ei au reușit să câștige în această seară cu 3-0, după ce Bokila a reușit să marcheze primul gol după aproape 1 an de zile, ultima lui reușită fiind în decembrie anul trecut.

GAZ METAN – DINAMO 0-3

Au marcat: Bokila 22′, Anton 27′-pen., Bic – autogol 75′ – VIDEO

Dinamo a deschis scorul în minutul 22, prin Bokila, aflat la primul gol oficial pentru Dinamo. Salomao a pătruns excelent pe partea stângă, a driblat trei adversari și a șutat. Mingea respinsă de portar a fost împinsă în poartă de Bokila, din trei metri.

Scorul a fost marcat de Paul Anton, căpitanul lui Dinamo, din penalty. Golubovici a făcut un henț șocant în careu, după ce a sărit cu mâna mult deasupra capului.

Evoluția catastrofală a lui Gaz Metan a continuat și în repriza a doua. Scorul final a fost stabilit în minutul 75, după un autogol al lui Bic. Acesta și-a marcat în proprie poartă după un corner executat de Hanca.

Graței acestei victorii, Dinamo acumulează 24 de puncte. „Câinii” rămân pe locul 7, dar sunt la un punct de Astra, locul 6. Gaz Metan rămâne pe 13, cu 10 puncte.

Citește și:

Anton: ”Am demonstrat că suntem caractere”

Previous Surpriză mare în echipa de start a lui Dinamo!
Next Anton: ”Am demonstrat că suntem caractere”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *