Victor Pițurcă, declarație despre Rednic și lotul lui Dinamo


Victor Pițurcă a avut la un moment dat ofertă de la Dinamo, iar el chiar era tentat să o accepte pentru a-i demonstra lui Gigi Becali ce poate să facă. Fostul selecționer este apropiat de Cristi Borcea și și-ar fi dorit mai degrabă o colaborare dacă acesta s-ar fi întors acționar în Ștefan cel Mare.

Pițurcă a vorbit aseară frumos despre Rednic, dar consideră că actualul lot nu-ți permite să te bați la titlu sezonul viitor. Rămâne ca jucătorii lui Dinamo să demonstreze contrariul începând de vineri.

”Rednic m-a atins de multe ori când eu eram la națională. Dacă mi-aș spune părerea, aș intra în clinci cu el. Lumea va judeca rezultatele, mai ales că e vorba de Dinamo. Ce va realiza Dinamo cu acest lot? Ce? Nu văd nicio perspectivă.

La Dinamo trebuie să te bați la titlu, trebuie să fie o echipă puternică, să tragi la Champions League. În plus, trebuie să fii puternic și din punct de vedere financiar. Dar cu acești jucători… Dinu a făcut o observație corectă. A spus că nu există perspectivă. Așa e, chiar dacă Rednic e un antrenor bun, cu experiență”, a declarat Victor Pițurcă la Telekom Sport.

Citește și:

Ce schimbări MARI pregătește Rednic la Dinamo

-->
Previous Ce schimbări MARI pregătește Rednic la Dinamo
Next Negoiță, în Champions League. Ce va face

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *