--> -->

Victor Becali, dur: ”Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo”


Victor Becali
-->

Dinamo este într-o situație sportivă fără precendent și ca să se salveze de la retrogradare se fac eforturi pentru a aduce jucători care ar putea ajuta echipa. Victor Becali consideră însă că e o strategie deficitară.

”Nu sunt optimist în privința lui Dinamo, dar întreb: se salvează și la anul ce face? Sau se fac 18 echipe? 20 de echipe? Cum se pun pe picioare? Așa, dacă iei toți jucătorii care trec prin fața clubului? Toți jucătorii care trec prin fața clubului, îi ia Dinamo. Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo.

În afară de Ricardo Grigore, Torje, Matei, Răuță, în rest ce jucători cunoscuți mai are Dinamo? Cred că e mai bine pentru Dinamo să se ducă în «B», cu un buget mic, cu tineri. Să ajungă sănătos din nou în prima ligă

Ce poate să facă Stoican la Dinamo? Când vin 15 jucători, pleacă 14, ce poți să faci? Nici măcar nu se cunosc jucătorii, le trebuie o perioadă. Iar antrenorul are nevoie de timp ca să le știe prenumele tuturor jucătorilor. ” , a declarat Victori Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Novak Djokovic a rupt tăcerea: „Sunt dispus să sacrific titluri, acesta e prețul!”

-->
Previous Edi Iordănescu și-a ales secund un fost antrenor al lui Dinamo
Next Cele 5 motive pentru care Rednic a fost demis de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.