Vești tari de la noul șef al lui Dinamo


Dinamo pare că a ieșit din zodia ghinionului. Noii șefi încep să rezolve rând pe rând problemele pe care le are clubul. Eugen Voicu, unul din acționarii noi de la Dinamo, a anunțat planurile pentru perioada următoare.

Dinamoviștii prind aripi și nu doar pe teren. Eugen Voicu a anunțat că s-au redus la jumătate datoriile salariale. Adică s-a plătit un salariu către jucători, antrenor și angajații clubului. „În următoarea perioadă vom achita salariile la zi, sper ca jucătorii să fie mai motivați din această perspectivă. Traseul pe care îl are Dinamo, în mod normal ar trebui să o ducă în play-off, apoi să lupte cu șanse mari la promovare în liga superioară. Șansele sunt reale”, a declarat Voicu pentru Ziarul Financiar.

Iar veștile bune nu se opresc aici. Una din marile probleme a fost reprezentată de interdicția la transferuri. „Urmează să se rezolve. Pe prima poziție în comunicatul pe care l-am dat după ce am făcut tranzacția, se află aprobarea unui nou plan de restructurare în comitetul creditorilor. Este firesc să se întâmple, în funcție de când se va întâmpla și va arăta, bugetul se va adapta.

Nu suntem niște investitori care să vină să arunce cu bani, trebuie să abordăm din punct de vedere al unui business normal, inclusiv această expunere. Suntem gata să investim suficient de mult, în condițiile în care acest plan este aprobat. Sunt datorii istorice prea mari, pe care nu ni le putem asuma”, a completat Voicu.

Citește și

CTP: ”O lovitură aplicată Chișinăului ar provoca răni grave Bucureștiului”

 

 

Previous Dinamo, refresh la nivel de marketing
Next Surpriză la Dinamo: ”A păstrat acțiuni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *