--> -->

Vești rele: „Problemele nu se mai termină”


-->
Liviu Ganea (34 de ani) deplânge situația de la Dinamo, după ultimele evenimente. Dario Bonetti a câștigat procesul cu clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

“Problemele nu se mai termină. Echipa se îndreaptă spre un baraj, unde va fi care pe care. Au probleme de lot. Probleme cu tot ce se întâmplă acolo. Toate știrile astea aduc o neliniște. Asta nu înseamnă că antrenorii vor câștiga. A venit Dusan Uhrin junior. Nu mi-a plăcut când a declarat că jucatorii sunt în urmă cu pregătirea fiziciă. E ca un clișeu asta. Eu nu cred că sunt în urmă cu pregătirea fizică.

Din 2005 încoace asta o spune orice antrenor care vine așa, la Dinamo. Ca fotbalist observi că ești într-o sitatie foarte neplacută. Lucrurile acestea îți distrag atenția. Dau un exemplu. Intri pe net să vezi echipa de start a meciului României și vezi că Bonetti câștigă acest process și revine Dinamo. În condițiile astea nu poți avea liniște la echipă”, a declarat Liviu Ganea la emisiunea Unu la 1, la Realitatea Sportivă.

„Eu cred că Dinamo se poate salva de la retrogradare”, a mai spus fostul atacant.

Liviu Ganea are în palmares un titlu de campion cu Dinamo (2007) şi unul cu CFR Cluj (2012). Liviu Ganea mai are în palmares şi o Cupă a României, câştigată tot cu Dinamo.

Citește și:

Raluca Turcan a studiat la Moscova trei ani

Previous Prunea îl cere în continuare pe Mureșan
Next Laude de la un rival pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *