Vești noi dinspre DDB: ”Au băgat un milion de euro”


-->
Fanii fac totul pentru a salva Dinamo. Cumpără bilete(link aici), se înscriu în Programul DDB(link aici) și comanda tricouri cu numele membrilor DDB(link aici). Totul pentru ca Dinamo să ia licența și să joace și anul viitor în Liga 1, dar și în turul 2 Conference League(în cazul în care vor câștiga Cupa României sau vor juca barajele pentru competițiile europene din play-out)

În direct la Look Sport, actorul Alexandru Conovaru, membru DDB Elite, dar și o voce importantă a suporterilor a vorbit despre suma pe care fanii au băgat-o în club, dar și despre planurile acestora.

”Un milion de euro am băgat în conturile lui Dinamo până acum. Sunt banii suporterilor şi mai sunt ceva bani în conturile DDB, pentru plata gazelor, luminii, deplasări, cazări. Mai puţin s-a plătit salariul domnului Şerdean, care poate mai trece din Alba Iulia să ia cei 9.000 şi ceva de lei”, a declarat Alexandru Conovaru la Look Sport Live.

Suporterii caută susţinători în continuare: ”Sigur că ne gândim. Nu am avut discuţii, sunt ceva de genul ‘ce ar fi dacă’. Trebuie să vină cineva să vadă care e legalitatea acestui club. Trebuie să vină mai mulţi oameni care pot să bage bani, nu doar unul. Dar DDB va rămâne în continuare alături de club. DDB-ul să fie alături de o persoană potentă financiar”, a mai spus Alexandru Conovaru.

Citește și:

Probleme uriașe pentru Dinamo în meciul cu Viitorul

Previous Ioan Andone sună adunarea: ”M-au convins să dau telefoane.”
Next Ion Marin, atac DUR: ”Să își vadă de pensiile lor. Nu sunt soluții”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *