Vești bune pe Uhrin. Încă doi jucători pentru Dinamo


Dinamoviștii se întorc astăzi la antrenamente după partida cu FCSB, 1-1, disputată pe Arena Națională. Elevii lui Dusan Uhrin au făcut un meci foarte bun cu marea rivală, dar după 12 etape sunt pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, o poziție care nu-i face cinste grupării din Ștefan cel Mare.

Chiar dacă sunt doar la două puncte de ultimul loc de play-off, FC Botoșani, ca să se apropie de obiectivul principal în acest sezon, ”câinii” n-au voie să mai facă niciun pas greșit. Mai ales că în acest moment ar trebui să depășească în clasament cinci formații care se bat pentru același scop: FCSB, Chindia, Sepsi, Astra Giurgiu și FC Botoșani.

Dusan Uhrin însă are șansă. El beneficiază acum de un lot mult mai bun de când a venit și pauza asta competițională pricinuită de meciurile echipei naționale îl ajută mult. Pentru că mai revin încă doi jucători care pot fi folosiți cu Gaz Metan Mediaș.

Este vorba despre Andrei Sin, care se va antrena normal începând cu această săptămână și Slavko Perovic, atacantul care a jucat doar câteva minute în primul meci din acest sezon, cu Viitorul Constanța, fiind ulterior trecut pe linie moartă din cauza unui diagnostic pus greșit la inimă. Dusan Uhrin are mare încredere în vârful sârb, care l-a impresionat la antrenamente. Antrenorul și-a dat seama că mai are nevoie de un număr 9 lângă Montini ca să fie mult mai eficienți în atac și este posibil ca Perovic să debuteze cu medieșenii.

Citește și:

INTERVIU EVENIMENT cu Dusan Uhrin: ”La 19 ani făceam curat în birouri ca să fac rost de bani”

-->
Previous INTERVIU EVENIMENT cu Dusan Uhrin: ”La 19 ani făceam curat în birouri ca să fac rost de bani”
Next Decizie luată în această săptămână de Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *